VENEVUOKRAUS

Tarjous vuokraveneestä

 

Pyydä tarjous tai varaa itse, kumpikin  vaihtoehto on käytettävissäsi.

Täytä yhteydenotto/ tarjouspyyntölomake tai lähetä sähköpostia, niin etsimme sinulle venevaihtoehtoja ja annamme tarjouksen sekä suosituksia. 

Vaihtoehtoisesti voit käyttää varausjärjestelmämme online venehakua, poimia sieltä kiinnostavia veneitä ja laittaa meidät sitten asialle. Halutessasi voit tehdä koko varauksen järjestelmän kautta itse, me hoidamme loput. 

Venehaussa pääset selailemaan koko tarjolla olevaa vuokravenevalikoimaa. Voit hakea veneitä esim. lähtösataman, veneen merkin, iän, varustuksen ja monien muiden hakukriteerien perusteella.

Huom! kun löydät venehausta sopivan veneen, annamme mielellämme tarkistetun hintarjouksen.

Lisäpalvelut

 

Kumiveneen perämoottori on tavallisin ja varsin käytännöllinen lisävaruste varsinkin, jos on tarkoitus viettää aikaa ankkurissa, miksei muutenkin.

Ns. paukkuliivit ovat usein saatavilla lisävarusteina, veneiden liivit ovat (oranssit) pelastusliivit. Genaakkerin/ blisterin saa useisiin veneisiin lisävarusteena. Kylpypyyhkeet, SUP-lauta, sukellusvälineet ym. ovat suosittuja lisävarusteita.

 

Jos tarvitset vuokrakipparin saat kauttamme, lisäksi voit vuokrata kokin tai emännän hoitamaan ruokahuoltoa.

Myös yksisuuntaisia (one-way) purjehduksia voi tehdä, myös niistä erillinen maksu. Tarkemmat tiedot tapauskohtaisesti.

Lisäpalvelut on hinnoiteltu erikseen ja maksat ne aina vasta paikan päällä.

Venevuokrauksen asiakirjat

 

Muutama viikkoa ennen lähtöä tai viimeistään loppulaskun yhteydessä pyydämme miehistöluettelon. Miehistöluetteloon tarvitaan miehistön nimet, osoitteet, kansallisuudet, syntymäajat ja passin numerot. Luettelon toimitamme edelleen venevuokrausyritykselle.

 

Kopiot mahdollisesta tarvittavasta vuokraveneen kipparin kv-huviveneenkuljettajakirjasta ja VHF/SRC-todistuksesta pyydämme ja toimitamme eteenpäin jo varauksen yhteydessä.

Vuokraveneen luovutus ja palautus

Chartervene luovutetaan yleensä vuokrausjakson ensimmäisenä lauantaina klo 17:00 alkaen (usein jo aiemmin).

 

Vuokra-aika päättyy yleensä viimeisenä lauantaina klo 9:00. Vuokravene palautetaan lähtösatamaan jakson viimeisenä perjantaina yleensä viimeistään klo 16:00 tai 17:00, jotta ns. lopputarkastus voidaan tehdä.

Lisää

Vuokraveneen vakuutukset

Kaikki vuokraveneet ovat vakuutettuja. Vakuutuksissa on omavastuu (security deposit), joka on tyypillisesti 1.000 e- 3.000 e riippuen vuokraveneen koosta, iästä ja tyypistä.

Omavastuuosuudesta vuokralleottaja (asiakas) antaa charteryhtiölle luovutuksen yhteydessä vakuuden.

Lisää

Ohjattua omatoimimatkailua


Tavoitteenamme on tarjota sinulle mahdollisimman helppo, joustava ja turvallinen tapa venevuokraukseen ja unohtumattomalle purjehduslomalle lähtemiseen siinäkin tapauksessa, että olisit aivan ensikertalainen. Eikä vain helposti, vaan myös kustannustehokkaasti.

Konseptimme on ohjattua omatoimimatkailua, kuten purjehduslomailu yleensäkin on. Matkasi onnistuminen on meille tärkeää. Neuvomme, ohjaamme ja opastamme kaikissa purjehdukseesi liittyvissä asioissa tarpeen mukaan, saat myös halutessasi ehdotuksen reittisuunnitelmaksi. Hoidettavaksesi jäävät vain lentoliput ja muut matkajärjestelyt.