MIZZEN

Charterbåtar från experten

 

Mikään ei ole niin antoisaa, kuin järjestää asiakkaille mukavia hetkiä.

Siihen meillä onkin aika hyvät edellytykset, pitkä kokemus mm. hotelleista, ravintoloista ja hiihtokeskuksista antaa siihen vahvan tausta. 

Chartertoimintaa on rakennettu jo viisi vuotta, käytössä on vahva yhteistyöyritysten verkosto ja Suomen kattavin chartervenetarjonta. Suosituimpia kohteita on koluttu urakalla, että tiedetäään mitä myydään, viime kesänä mm. monta kuukautta Kroatiassa, Kreikassa ja Montenegrossa.

Lähde sinäkin mukaan!

Iiro Suksi

chartertoiminnan asiantuntija

toimitusjohtaja

Mizzen Oy är ett finskt företag som snabbt har utökat sin verksamhet och specialiserat sig på internationell båtuthyrning.

 

Företaget grundades 2014. Bolagsformet ändrades från början av året 2019 till aktiebolag på grund av utvidgat verksamhet.

 

Mizzen förmedlar charterbåtar från hela världen från Medelhavet till Karibien. Förutom segelbåtar, katamaraner och motorbåtar, förmedlas kanalbåtar till nederländska kanaler samt guletter från Turkiet och Kroatien.

 

Vi har utmärkta verktyg till vårt förfogande, vars viktigaste är effektiva bokningssystem med aktuell information om mer än 8.000 båtar från över 300 destinationer runt om i världen. Detaljerat information om båtar, priser, bokningsvillkor, erbjudanden osv., alla dessa är tillgängliga online 24/7.

Mizzen samarbetar med alla världens ledande charterföretag.

 

Vår verksamhet är kundorienterad. Vi användar vår expertis och letar efter den typ av båten som kunden vill ha. Vi erbjuder omfattande kundservice för en lyckad seglingssemester.

 

Kroatien är världens mest populära semestermål för segling. Till Kroatien är Mizzen också specialiserad och har förvärvat omfattande kunskaper och expertis om det och dess resemål. Företagets ägare, Iiro Suksi, har personlig kontakt med ett stort antal av charterföretag i Kroatien, Grekland, Italien och andra Medelhavsdestinationer.

 

Mizzen bygger framgång med personlig kundservice i samarbete med pålitliga samarbetspartner. Vi håller kontak med partnerföretag, följer branschutveckling genom att lära känna målområdena och regelbundet delta i internationellt samarbete. Vi seglar regelbundet i de mest populära seglingsområdena.

 

Genom att använda avancerade bokningsverktyg är målet alltid att hitta den bästa och mest lämpliga båten till kunden till bästa pris. Vi för kontinuerlig utveckling av verksamhet och expertis.

Var så god och, gå med oss ​​över tröskeln och gå på en resa du alltid har drömt om!