vinssi.jpg
SailinginHvar (Medium).jpg

MIZZEN
tarina

Mikään ei ole niin antoisaa, kuin järjestää asiakkaille mukavia hetkiä. Siihen meillä onkin aika hyvät edellytykset, purjehduksen ja veneilyn lisäksi pitkä kokemus mm. hotelleista, ravintoloista ja hiihtokeskuksista antaa siihen vahvan taustan. 

Chartertoimintaa olemme rakentaneet jo kahdeksan vuotta, käytössä on vahva kansainvälinen yhteistyöyritysten verkosto ja Suomen kattavin chartervenetarjonta, yli 9.000 venettä 400 kohteessa ympäri maailmaa!

Olemme myös perehtyneet hyvin kohteisiin niin, että tiedämme mitä myymme. Kroatiassa ja Kreikassa on purjehdittu monta kuukautta.

Lähde sinäkin mukaan!

Iiro Suksi

charterveneilyn asiantuntija

toimitusjohtaja

 

Mizzen Oy on suomalainen, nopeasti toimintaansa kasvattanut, kansainväliseen vuokraveneiden välitykseen erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 2014. Vuoden 2019 alusta yritysmuoto muuttui osakeyhtiöksi toiminnan laajentumisen johdosta.

Asiakaslähtöisesti

Toimintamme ohjenuorana on asiakaslähtöisyys. Etsimme juuri sellaisen charterveneen kuin asiakas haluaa, valikoimassamme on kaikki merkit, mallit myös asiakkaan haluaman hintahaarukan puitteissa.

 

Vuokrauksen tueksi tarjoamme kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun niin kokeneille kuin ensimmäistä kertaa purjehduslomalle lähteville.

Kattava, Suomen laajin, chartervenetarjonta

 

Välitämme charterveneitä maailman kaikista kohteista Välimereltä, Karibialta, Thaimaasta ja Atlantin valtameren itärannikon eri kohteista, sekä Euroopasta Norjaa myöten. Purjeveneiden, katamaraanien ja moottoriveneiden lisäksi välitämme jokilaivat Hollannin kanaville, guletit Turkista ja laivat Kroatiasta.

Käytössämme on erinomaiset työkalut, joista tärkeimpänä tehokkaat varausjärjestelmät, joissa on ajantasaiset tiedot yli 9.000 veneestä yli 400 kohteesta ympäri maailmaa. Veneiden tarkat tiedot, hinnat, varaustilanteet, tarjoukset ym. kaikki koko ajan, 24/7, online. 

Luotettavat yhteistyökumppanit, laaja verkosto

Toimimme yhteistyössä verkostoituneena kaikkien merkittävien kroatialaisten, kreikkalaisten ja muiden kansainvälisten, johtavien charteryhtiöiden kanssa. Tunnemme yritykset ja niiden toiminnan.

 

Kroatia on maailmanlaajuisesti suosituin purjehduslomailukohde Kreikan ohella. Kroatiaan Mizzen on myös erikoistunut ja hankkinut siitä ja sen kohteista kattavan asiantuntemuksen, kuten myös Kreikasta. Yrityksen omistajalla, Iiro Suksella, on henkilökohtainen kontakti kymmeniin alan yrityksiin Kroatian lisäksi Kreikassa, Italiassa, muissa Välimeren kohteissa sekä Karibialla ja Aasiassa.

Jatkuva kehittäminen

 

Hyödyntämällä kehittyneitä varaustyökaluja tavoitteena on aina löytää asiakkaalle paras ja sopivin mahdollinen vene parhaaseen hintaan. Avainasioita on toiminnan ja asiantuntijuuden jatkuva kehittäminen.

 

Tervetuloa, lähde matkalle, josta aina olet haaveillut!