MIZZEN

Tarina

 

Mikään ei ole niin antoisaa, kuin järjestää asiakkaille mukavia hetkiä. Siihen meillä onkin aika hyvät edellytykset, veneilyn lisäksi pitkä kokemus mm. hotelleista, ravintoloista ja hiihtokeskuksista antaa siihen vahvan taustan. 

Chartertoimintaa on rakennettu jo kuusi vuotta, käytössä on vahva yhteistyöyritysten verkosto ja Suomen kattavin chartervenetarjonta. Suosituimpia kohteita on koluttu urakalla, että tiedetään mitä myydään, viime kesänä mm. monta kuukautta Kroatiassa, Kreikassa ja Montenegrossa.

Lähde sinäkin mukaan!

Iiro Suksi

charterveneilyn asiantuntija

toimitusjohtaja

Mizzen Oy on suomalainen, nopeasti toimintaansa kasvattanut, kansainväliseen vuokraveneiden välitykseen erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 2014. Vuoden 2019 alusta yritysmuoto muuttui osakeyhtiöksi toiminnan laajentumisen johdosta.

Asiakaslähtöisesti

Toimintamme ohjenuorana on asiakaslähtöisyys. Etsimme juuri sellaisen charterveneen kuin asiakas haluaa, valikoimassamme on kaikki merkit, mallit myös asiakkaan haluaman hintahaarukan puitteissa.

 

Vuokrauksen tueksi tarjoamme kokonaisvaltaisen asiakaspalvelun niin kokeneille kuin ensimmäistä kertaa purjehduslomalle lähteville.

Kattava, Suomen laajin, chartervenetarjonta

 

Välitämme charterveneitä maailman kaikista kohteista Välimereltä, Karibialta, Thaimaasta ja Atlantin valtameren itärannikon eri kohteista, sekä Euroopasta Norjaa myöten. Purjeveneiden, katamaraanien ja moottoriveneiden lisäksi välitämme jokilaivat Hollannin kanaville, guletit Turkista ja laivat Kroatiasta.

Käytössämme on erinomaiset työkalut, joista tärkeimpänä tehokkaat varausjärjestelmät, joissa on ajantasaiset tiedot yli 8.00 veneestä yli 300 kohteesta ympäri maailmaa. Veneiden tarkat tiedot, hinnat, varaustilanteet, tarjoukset ym. kaikki koko ajan, 24/7, online. 

Luotettavat yhteistyökumppanit, laaja verkosto

Toimimme yhteistyössä verkostoituneena kaikkien merkittävien kroatialaisten, kreikkalaisten ja muiden kansainvälisten, johtavien charteryhtiöiden kanssa. Tunnemme yritykset ja niiden toiminnan.

 

Kroatia on maailmanlaajuisesti suosituin purjehduslomailukohde Kreikan ohella. Kroatiaan Mizzen on myös erikoistunut ja hankkinut siitä ja sen kohteista kattavan asiantuntemuksen, kuten myös Kreikasta. Yrityksen omistajalla, Iiro Suksella, on henkilökohtainen kontakti kymmeniin alan yrityksiin Kroatian lisäksi Kreikassa, Italiassa, muissa Välimeren kohteissa sekä Karibialla ja Aasiassa.

Jatkuva kehittäminen

 

Hyödyntämällä kehittyneitä varaustyökaluja tavoitteena on aina löytää asiakkaalle paras ja sopivin mahdollinen vene parhaaseen hintaan. Avainasioita on toiminnan ja asiantuntijuuden jatkuva kehittäminen.

 

Tervetuloa, lähde matkalle, josta aina olet haaveillut!