Chartervene suomalaiselta välittäjältä

Usein minulta kysytään, että mitä hyötyä on varata vene Mizzeniltä, kun niitä saa muualtakin? VENE 2020 messuilla useampikin tiedusteli tätä asiaa. Vastauksia on niin monta, että listaan ne tähän kirjoitukseen.


Helppoa

Varaamiseen on monen monta hyvää syytä. Yhtenä ensimmäisenä mainitsen aina helppouden. Varausjärjestelmissämme on n. 9.000 venettä 24/7 ajan tasalla olevin hinta-, saatavuus- ja myös, tarjoustiedoin. Varmaan yli reilusti yli 90 % maailman charterveneistä kokoluokassa alle 60´.


Meidät kun laittaa asialle, niin tarjouksen saa yleensä aika nopsaan ja "räätälintyönä". Jos saa vähän kehaista, niin meillä on aika hyvä tuntuma siihen, mitä ja mistä kannattaa tarjota ja mistä löytyy mm. parhaat hinnat.


Edustamme Suomessa käytännössä kaikki kansainvälisiä suurempia ja pienempiä operaattoreita. Ja kun emme ole kenenkään kanssa "naimisissa", etsimme sinulle aina parhaat vaihtoehdot.


Edullista

Lyhyesti sanottuna, hintamme ovat edulliset. Hintojen suhteen olemme myös samalla viivalla, kuin kaikki muutkin alan (kansainväliset) toimijat, että siitä ei pitäisi jäädä kiinni. Sitä paitsi, meillähän on hintalupaus.


Henkilökohtainen suomenkielinen palvelu

Henkilökohtainen palvelu on omasta mielestäni tärkein asia. Tarjoamme asiakkaillemme suomenkielisen asiantuntijapalvelun seitsemänä päivänä viikossa, sähköpostilla, puhelimella tai vaikka WhatsAppilla. Mikä hyvältä tuntuu. Ja vastaamme aina viivytyksettä. Kaikkiin kysymyksiin, monesti kun joku pienikin asia on tärkeä. Otamme myös selvää, viivytyksettä.


Asiantuntija käytössäsi

Moni kutsuu itseään asiantuntijaksi. Mielestämme omakohtainen kokemus on osa todellista asiantuntijuutta. Tunnemme suosituimmat kohteet Kroatian ja Kreikan varsin hyvin. Viime kesänä olimme mm. siellä kuusi kuukautta yhteen putkeen omalla veneellä. Niissä ja muissa kohteissa meillä on yhteistyöyrityksiä, jotka tunnemme ja olemme tavanneet henkilökohtaisesti usein.

Tästä asiantijuudesta olemme muuten saaneet Certificate of Expertise- tunnustuksen alan johtavalta yhteistyöorganisaatiolta, ICE:ltä.


Kattava palvelupaketti

Meiltä kun varaa veneen, riittää että matkustaa paikalle, käy kaupassa hakemassa ruokaa- ja juomaa ja lähtee merelle. Noin yksinkertaistaen.


Mutta, siis noinhan se pitkälti menee. Hoidamme "paperityöt" etukäteen yhden luukun periaatteella; kipparin paperit, miehistöluettelot, ohjeistuksen kohteeseen jossa vene on, reittisuunnitelman halutessasi jne.


Jos tarvitset miehistöä, kipparin, kokin tai kaikki, hoidamme asian. Jos haluat veneeseen ruuat ja juomat etukäteen, saat meiltä tiedon luotettavasta yhteistyökumppaneista, tai jos tarvitset vakuutuksia, saat ne yhteistyökumppanimme kautta.


Luotettavasti

Luotettavuus on tärkeää sekin. Kun teemme tarjouksen, teemme sen niin selkeästi, että tiedät aina tarkasti, mitä joudut maksamaan. Näin estämme sen, että sinulle ei tule epämiellyttäviä kustannusylläreitä. Charterveneiden hinnoittelussa, kuten kaikessa muussakin, on omat periaatteensa joista on hyvä olla selvillä, niin pysyy mieli hyvänä loman loppuun asti.


Suosi suomalaista

Kotimaisuus on kova juttu charterveneilyssäkin. Miksi käyttää kansainvälisiä palveluita, kun Suomesta saat saman palvelun ja vielä suomenkielellä?36 katselukertaa