TAVOITTEENA KANSAINVÄLINEN HUVIVENEENKULJETTAJAKIRJA

Purjehdi ja täydennä osaamistasi Kroatiassa

Nyt kannattaa hankkia kansainvälinen huviveneenkuljettajakirja (KVHKK) ja ryhtyä suunnittelemaan omaa unelmalomaa sinisillä vesillä! Voit itse toimia charterveneen kipparina, kun sinulla on kuljettajakirja.

Purjehtiminen vierailla vesillä on hieno tapa hankkia uusia veneilykokemuksia. Lomapurjehdukset ja charterveneily on kovassa suosiossa. Varsinkin Välimeren suosikkikohteessa Kroatiassa, kasvu on huimaa. Veneet ja palvelut ovat korkeatasoisia ja Kroatian saaristo on huippuhienoa.

 

Qsailin ja Mizzenin järjestämä koulutusviikko


Suomalaiset charteryhtiö Qsail ja venevuokraamo Mizzen järjestävät ajalla 30.5.- 6.6.2020 purjehdusviikon, jonka aikana osanottajat saavat mahdollisuuden täydentää aiempaa veneily- ja purjehduskokemustaan tavoitteena kansainvälinen huviveneenkuljettajakirja*.

Kokeneet kouluttajat, korkealuokkainen kalusto


Purjehdukset tehdään Qsailin suomalaisomisteisilla Hanse 505 ja Bavaria 46 veneillä marina Vlaskasta Bracin saaren Milnasta, josta suunnataan Splitin ja Trogirin alueen vesille ja saaristoon.

Tämän koulutusviikon aikana pyritään täydentämään osanottajien osaamista käytännön veneilyosaamisen osalta siten, että hakijalla on siltä osin edellytykset kuljettajakirjan hakemiseksi.

 

Viikon aikana keskitytään erityisesti veneen käsittelyyn ja ohjailuun sekä turvallisuuteen ja veneen päällikkönä toimimiseen. Periaatteena on oppia tekemällä asioita käytännössä.

 

Purjehdusviikon lopussa osanottajat saavat ns. veneilytaitotodistuksen. Todistuksen ja muun vaadittavan osaamisen perusteella voi hakea kansainvälistä huviveneenkuljettajakirjaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta.  


Koulutus toteutetaan Suomen purjehdus ja veneily ry:n koulutusjärjestelmää hyödyntäen.

Jatkuu kuvan jälkeen.

 

Hinta

 

Hanse 505, 795 e/ hlö (8 paikkaa)


Bavaria 46, 750 e/ hlö (6 paikkaa)

Hinta sisältää paikan kahden hlö:n hytissä, veneen kipparin, joka vastaa koulutuksesta, sekä veneen vakuutuksen.

Purjehdusviikko toteutetaan yhteispurjehduksen periaatteella, jolloin venekunnittain kerätään ns. venekassa, jolla hoidetaan ruokailut veneellä, polttoaineet ja satamamaksut. Miehistöt vastaavat kipparin ruokakustannuksista.

Hinta ei sisällä turistiveroa.

Hinta ei sisällä matkakustannuksia ja -järjestelyitä Suomesta Kroatiaan.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Ilmoittautuminen sähköpostilla varaukset@mizzen.fi , tiedustelut myös puh. 0452 641 642

​*Kansainvälisen huviveneenkuljettajakirjan (KVHKK) myöntäminen edellyttää monipuolista veneily- ja purjehdusosaamista. KHVKK anotaan Traficomilta, joka tekee päätöksen myöntämisestä perustuen hakijan kokonaisosaamiseen. Koska päätökset KVHKK myöntämisestä tekee Traficom, koulutusviikon järjestäjät eivät voi taata kuljettajakirjan saamista. Viikon ohjelma ei sisällä navigoinnin teoriaopetusta.