CHARTERVEEEN VARAAMINEN KORONA-AIKAAN

Koronaviruksella ja sen aiheuttamalla pandemialla oli ja on edelleen maailmanlaajuisia vaikutuksia, jotka vaikuttavat paitsi päivittäiseen elämäämme, myös matkasuunnitelmiimme.

Koronalla oli ja on luonnollisesti vaikutuksia myös 2020 ja 2021 purjehdussesonkeihin. Charterala on toistaiseksi kuitenkin selvinnyt koronasta hyvin.

Kausi on täydessä vauhdissa

Koronasta huolimatta suosikkikohteissa Kroatiassa ja Kreikassa ja muissakin kohteissa sesonki on täydessä vauhdissa. Tähän ovat vaikuttaneet parempaan suuntaan kehittyvä tautitilanne, rokotukset ja rajoitusten poiostuminen.

Kreikka

Kreikassa chartertoiminta käynnistyi toukokuun puolivälissä. Matkailijoilta vaaditaan PCR testi, joka on otettu max 72 t ennen saapumista. Karanteenivaatimuksia ei tällä hetkellä matkailijoille ole. Katso lisää https://bit.ly/3tZaFOd

Kroatia

Kroatiaan matkustavilta edellytetään negatiivistä max 48 tuntia vanhaa PCR- tai vastaavaa testi. Myös rokotuksen saaneet ja koronataudin sairastaneet voivat tietyin edellytyksin saapua maahan. Katso tarkat tiedot Kroatian valtion viralliselta koronainfo-sivustolta https://bit.ly/3eDlbEo Myös Kroatian valtion matkailusivustolla, www.croatia.hr on matkailuun liittyvää koronainfoa: https://bit.ly/3dZwU0P

Yrityksillä on Kroatiassa erillinen sertifiointiohjelma asiakkaiden koronaturvallisuuden takaamiseksi.

Erityistoimenpiteitä toteutettiin ja toteutetaan

Charteroperaattorit toteuttavat laajasti erilaisia turvallisuutta parantavia toimenpiteitä. Näitä ovat mm, ekstrasiivoukset, sosiaalisen etäisyyden pitäminen check-innin ja palvelutilanteiden yhteydessä sekä monet muut jo kaikille tutuksi tulleet toimenpiteet.

Suomalainen välittäjä oli ja on asiakkaan etu

 

Sesongin 2020 varauksien muutokset pystyimme tekemään vaikeasta tilanteesta huolimatta varsin hyvin. Uskomme, että asiakkaamme olivat tyytyväisiä, kun hoidimme heidän puolestaan kaikki välillä vähän hankalatkin tilanteet charteryhtiöiden kanssa. Tilanne keväällä 2020 oli välillä varsin sekava, kun rajoja suljettiin, avattiin ja sääntöjä tulkittiin suuntaan jos toiseen.

Pidimme aktiivisesti yhteyttä niin asiakkaisiimme kuin charteryhtiöihinkin. Pyrimme ennakomaan tilanteet ja reagoimaan ajoissa.

Suomalainen välittäjä on jatkossakin asiakkaan etu. Olemme selvillä charteyhtiöiden toimintaperiaatteista ja meillä on suorat sekä henkilökohtaiset yhteydet yhteistyökumppaneihimme. Korona osoitti, kuinka nopeasti voimmekaan joutua yllätetyiksi, silloin asiantuntija-apu on arvossaan.

​​

Toivomme ja uskomme luonnollisesti kaikki, että mitä pidemmälle vuosi etenee, sitä enemmän tilanne normaalisoituu.

Katso myös blogikirjoituksemme, siinä mm. infoa uusista asiakasystävällisistä maksu- ja peruutusehdoista.

8.7.2021