top of page

CHARTERVENEILY JA KORONA (COVID-19)

Koronaviruksella ja sen aiheuttamalla pandemialla oli maailmanlaajuisia vaikutuksia, jotka vaikuttivat myös charterveneilyyn.

Tällä hetkellä kuitenkin tilanne suosituimmissa kohdemaissa on yleisesti ottaen normalisoitunut, eikä tiedossa ole matkustus- tms. rajoituksia.

Varmistu kuitenkin aina ennen matkaan lähtöä, mitkä ovat suunnitellun kohteen maahantuloa ja oleskelua koskevat määräykset.

Suomalainen välittäjä oli ja on asiakkaan etu

 

Pandemia aiheutti lomamatkailussa ja myös charterveneilyssä poikkeuksellisen tilanteen sen puhjettua keväällä 2020.

 

Pystyimme kuitenkin,  vaikeasta tilanteesta huolimatta, tekemään varauksien muutokset, siirrto ym. varsin hyvin. Uskomme, että asiakkaamme olivat tyytyväisiä, kun hoidimme heidän puolestaan kaikki välillä vähän hankalatkin tilanteet charteryhtiöiden kanssa.

 

Tilanne pandemian aikana 2020- 2021 alkukaudesta oli välillä haastava, kun rajoja suljettiin, avattiin ja sääntöjä tulkittiin suuntaan jos toiseen. Pidimme kuitenkin aktiivisesti yhteyttä niin asiakkaisiimme kuin charteryhtiöihinkin. Ennakoimme tilanteet ja reagoimme ajoissa.

Suomalainen välittäjä on jatkossakin asiakkaan etu. Olemme selvillä charteyhtiöiden toimintaperiaatteista ja meillä on suorat sekä henkilökohtaiset yhteydet yhteistyökumppaneihimme. Korona osoitti, että asiantuntija-apu on arvossaan, jos tilanne yllättäen muuttuu.

24.11.2022

bottom of page