CHARTERVENEILY KORONA-AIKAAN

Koronaviruksella ja sen aiheuttamalla pandemialla oli maailmanlaajuisia vaikutuksia, jotka vaikuttivat myös charterveneilyyn.

 

Kausi 2021 toteutui hyvin

Suosikkikohteissa Kroatiassa ja Kreikassa, ja muuallakin, kausi 2021 toteutui hyvin ja varsinkin loppuseongista veneet olivat jopa loppuunvarattuja.

Erityistoimenpiteitä toteutettiin ja toteutetaan

Asiakkailta saamiemme tietojen mukaan, mm. maahantulorajoituksista huolimatta, kaikki meni hyvin ja loppujen lopuksi joustavasti. Meille ei raportuitu koronasta johtuvia ongelmia.

Charteroperaattorit myös toteuttavat laajasti erilaisia turvallisuutta parantavia toimenpiteitä.

Suomalainen välittäjä oli ja on asiakkaan etu

Sesongin 2020 varauksien muutokset pystyimme tekemään vaikeasta tilanteesta huolimatta varsin hyvin. Uskomme, että asiakkaamme olivat tyytyväisiä, kun hoidimme heidän puolestaan kaikki välillä vähän hankalatkin tilanteet charteryhtiöiden kanssa. Tilanne pandemian aikana 2020 oli välillä varsin sekava, kun rajoja suljettiin, avattiin ja sääntöjä tulkittiin suuntaan jos toiseen.

Pidimme kuitenkin aktiivisesti yhteyttä niin asiakkaisiimme kuin charteryhtiöihinkin. Ennakoimme tilanteet ja reagoimme ajoissa.

Suomalainen välittäjä on jatkossakin asiakkaan etu. Olemme selvillä charteyhtiöiden toimintaperiaatteista ja meillä on suorat sekä henkilökohtaiset yhteydet yhteistyökumppaneihimme. Korona osoitti, että asiantuntija-apu on arvossaan, kun tilanne yllättäen muuttuu.

Katso myös blogikirjoituksemme, siinä mm. infoa uusista asiakasystävällisistä maksu- ja peruutusehdoista.

31.10.2021