MIZZENIN HINTALUPAUS

 

Meiltä saat charterveneen aina samalla hinnalla tai edullisemmin kuin muualta! Jos siis löydät jostain muualta saman veneyksilön halvemmalla, kuin mitä meiltä, saat vuokraveneen löytämälläsi halvemmalla hinnalla tai- jopa vielä hiukkasen halvemmalla.

 

 

Hintalupaus koskee yksilöityä venettä

 

Lupaus koskee yksilöityä venettä (voitava yksilöidä nimen, merkin/ mallin, valmistusvuoden, kotisataman ym. perusteella).

Hinta perustuu tarjoukseen 

 

Hinnan todentamiseksi reilun pelin hengessä, esität meille saamasi tarjouksen, jossa olevien tietojen perusteella vene ja sen hinta ovat kirjallisesti todennettavissa.

Tällöin välitämme veneen vähintäin samaan hintaan kuin saamassasi tarjouksessa edellyttäen, että vene on vapaana ja varattavissa.
 

Jos kyseinen vene ei ole vapaana, yritämme etsiä vapaina olevista veneistä vastaavaa venettä. 

Ota yhteyttä jo tarjousvaiheessa


Jos olet jo varannut veneen, varauksen peruminen ei välttämättä onnistu, emmekä luonnollisesti tällöin pysty varaamaan ko. venettä. Jos sinulla taas on optio veneeseen, se yleensä raukeaa,  jos et vahvista venettä määräajassa.​

Kannattaakin ottaa meihin yhteyttä jo tarjousvaiheessa.

Suosittelemme uudempia veneitä

 

Tarjoamme aina mahdollisimman uusia veneitä, yleensä 0-3 vuoden ikäisiä, max 7 vuoden ikäisiä. Näin siksi, koska uudemmat veneet edustavat uudempaa suunnittelua ja tekninen luotettavuustaso on parempi. Pyynnöstä välitämme luonnollisesti myös vanhempia veneitä.

Emme peri välityspalkkioita

Hinnoissammme ei ole koskaan mitään piilokustannuksia. Kerromme jo tarjouksessa tarkasti, mitä veneen vuokrauskustannus tulee olemaan.

Hintalupaus on voimassa 31.12.2019 asti.