MIZZENIN HINTALUPAUS

Meiltä saat veneen aina samalla hinnalla tai edullisemmin kuin muualta! Jos siis löydät jostain muualta saman veneyksilön halvemmalla, kuin mitä me olemme tarjonneet, saat veneen löytämälläsi halvemmalla hinnalla.

Meiltä saat myös aina suomenkielisen, kattavan asiakaspalvelun ja vastaukset kaikkiin pienimpiinkin kysymyksiin.

Hintalupaus koskee yksilöityä venettä

Lintalupaus koskee yksilöityä venettä (voitava yksilöidä nimen, merkin/ mallin, valmistusvuoden, kotisataman ym. perusteella).

 

Hinta perustuu tarjoukseen

 

Hinnan todentamiseksi reilun pelin hengessä, esität meille saamasi tarjouksen, jossa olevien tietojen perusteella vene ja sen hinta ovat kirjallisesti todennettavissa.

Tällöin välitämme veneen samaan hintaan kuin saamassasi tarjouksessa edellyttäen, että vene on vapaana ja varattavissa.
 

Jos vene ei ole vapaana, yritämme etsiä vapaina olevista veneistä vastaavaa venettä. 

Ota yhteyttä jo tarjousvaiheessa

Jos olet jo varannut veneen, varauksen peruminen ei välttämättä onnistu, emmekä luonnollisesti tällöin pysty varaamaan ko. venettä. Jos sinulla taas on optio veneeseen, se yleensä raukeaa,  jos et vahvista venettä määräajassa.​

Kannattaakin ottaa meihin yhteyttä jo tarjousvaiheessa.

Suosittelemme uudempia veneitä

Tarjoamme, ja suosittelemme aina mahdollisimman uusia veneitä, yleensä 0-4 vuoden ikäisiä, max 7 vuoden ikäisiä. Näin siksi, koska uudemmat veneet edustavat uudempaa suunnittelua ja tekninen luotettavuustaso on parempi. Pyynnöstä välitämme luonnollisesti myös vanhempia veneitä.

Hintalupaus on voimassa 30.7.2020 asti.