top of page

HINTALUPAUS

​Meiltä saat vuokraveneen aina samalla hinnalla tai edullisemmin kuin muualta!

 

Jos siis löydät jostain muualta saman veneyksilön halvemmalla, kuin mitä me olemme tarjonneet, saat vuokraveneen löytämälläsi halvemmalla hinnalla.

Hintalupaus koskee yksilöityä chartervenettä

 

Lintalupaus koskee yksilöityä chartervenettä (voitava yksilöidä nimen, merkin/ mallin, valmistusvuoden, kotisataman ym. perusteella).

Hinta perustuu tarjoukseen

 

Hinnan todentamiseksi reilun pelin hengessä, esität meille saamasi tarjouksen, jossa olevien tietojen perusteella chartervene ja sen hinta ovat kirjallisesti todennettavissa.

Tällöin välitämme charterveneen samaan hintaan kuin saamassasi tarjouksessa edellyttäen, että vuokravene on vapaana ja varattavissa.
 

Jos ko. vuokravene ei ole vapaana, yritämme etsiä vapaina olevista vuokraveneistä vastaavaa venettä. 

Ota yhteyttä jo tarjousvaiheessa

 

Jos olet jo varannut vuokraveneen, varauksen peruminen ei välttämättä onnistu, emmekä luonnollisesti tällöin pysty varaamaan ko. vuokravenettä. Jos sinulla taas on optio vuokraveneeseen, se yleensä raukeaa,  jos et vahvista venettä määräajassa.​

Kannattaakin ottaa meihin yhteyttä jo tarjousvaiheessa.

Suosittelemme uudempia vuokraveneitä

 

Tarjoamme, ja suosittelemme aina mahdollisimman uusia vuokraveneitä, yleensä 0-4 vuoden ikäisiä, max 7 vuoden ikäisiä. Näin siksi, koska uudemmat vuokraveneet edustavat uudempaa suunnittelua ja tekninen luotettavuustaso on parempi. Pyynnöstä välitämme luonnollisesti myös vanhempia vuokraveneitä.

Meiltä saat myös aina suomenkielisen, kattavan asiakaspalvelun ja vastaukset kaikkiin pienimpiinkin kysymyksiin.

Hintalupaus on voimassa toistaiseksi ja koskee uusia varauksia.

bottom of page