HINTALUPAUS

​Meiltä saat vuokraveneen aina samalla hinnalla tai edullisemmin kuin muualta!

 

Jos siis löydät jostain muualta saman veneyksilön halvemmalla, kuin mitä me olemme tarjonneet, saat vuokraveneen löytämälläsi halvemmalla hinnalla.

Hintalupaus koskee yksilöityä venettä

 

Lintalupaus koskee yksilöityä chartervenettä (voitava yksilöidä nimen, merkin/ mallin, valmistusvuoden, kotisataman ym. perusteella).

Hinta perustuu tarjoukseen

 

Hinnan todentamiseksi reilun pelin hengessä, esität meille saamasi tarjouksen, jossa olevien tietojen perusteella chartervene ja sen hinta ovat kirjallisesti todennettavissa.

Tällöin välitämme charterveneen samaan hintaan kuin saamassasi tarjouksessa edellyttäen, että vene on vapaana ja varattavissa.
 

Jos vene ei ole vapaana, yritämme etsiä vapaina olevista veneistä vastaavaa venettä. 

Ota yhteyttä jo tarjousvaiheessa

 

Jos olet jo varannut veneen, varauksen peruminen ei välttämättä onnistu, emmekä luonnollisesti tällöin pysty varaamaan ko. venettä. Jos sinulla taas on optio veneeseen, se yleensä raukeaa,  jos et vahvista venettä määräajassa.​

Kannattaakin ottaa meihin yhteyttä jo tarjousvaiheessa.

Suosittelemme uudempia veneitä

 

Tarjoamme, ja suosittelemme aina mahdollisimman uusia veneitä, yleensä 0-4 vuoden ikäisiä, max 7 vuoden ikäisiä. Näin siksi, koska uudemmat veneet edustavat uudempaa suunnittelua ja tekninen luotettavuustaso on parempi. Pyynnöstä välitämme luonnollisesti myös vanhempia veneitä.

Meiltä saat myös aina suomenkielisen, kattavan asiakaspalvelun ja vastaukset kaikkiin pienimpiinkin kysymyksiin.

Hintalupaus on voimassa toistaiseksi ja koskee uusia varauksia.