CHARTERVENEEN VARAAMINEN

Tarjous vuokraveneestä

 

Voit pyytää meiltä tarjouksen tai käyttää » venehakua, ja tehdä varauksen tai ennakkovarauksen itse suoraan netissä.

Jos haluat meiltä tarjouksen, täytä » yhteydenotto/ tarjouspyyntölomake tai lähetä sähköpostia, niin etsimme sinulle venevaihtoehtoja ja annamme tarjouksen sekä suosituksia. 

Käyttäessäsi venehakua, voit esim. poimia sieltä kiinnostavia veneitä ja laittaa meidät sitten asialle. 

Venehaussa pääset selailemaan koko tarjolla olevaa vuokravenevalikoimaa. Voit hakea veneitä esim. lähtösataman, veneen merkin, iän, varustuksen ja monien muiden hakukriteerien perusteella.​

Veneen varaaminen ja maksaminen

Kun olet valinnut veneen, ilmoitat siitä meille ja vahvistat varauksen, hoidamme asian siitä eteenpäin.

 

Vuokraveneen maksaminen noudattaa alan yleistä käytäntöä. Kun olet vahvistanut varauksen meille, lähetämme sinulle laskun ennakkomaksusta, vuokrausehdot ja muuta tietoa. Koska toimimme agenttina, välitämme maksun edelleen charteryhtiölle.

 

Ennakkomaksu on alan kansainvälisen käytännön mukaan 50% vuokrasta ja erääntyy maksettavaksi muutaman päivän kuluttua varaamisesta. Loppuerä n. 8 viikkoa ennen vuokrausjakson alkua, viimeistään silloin tarvitsemme myös tiedot miehistöstä miehistöluetteloa varten.

 

HUOM Johtuen COVID-19 tilanteesta, ovat monet charteryhtiöt ottaneet kaudelle 2021 käyttöön kolmen maksuerän mallin. Samasta syystä peruutusehtoihin on tehty asiakasystävällisiä muutoksia. 

 

Tarjoamme myös mahdollisuutta käyttää PayPal-palvelua, jolloin voit maksaa laskun

Paypal-tililtäsi tai yleisimmillä luottokorteilla. Ilmoita meille, jos haluat käyttää Paypal-palvelua.

Lisäpalvelut

 

Lisäpalvelut voit varata samalla kun veneen. Voit varata ne myös myöhemmin.

Kumiveneen perämoottori on tavallisin ja varsin käytännöllinen lisävaruste varsinkin, jos on tarkoitus viettää aikaa ankkurissa, miksei muutenkin.

Ns. paukkuliivit ovat usein saatavilla lisävarusteina, veneiden liivit ovat (oranssit) pelastusliivit. Genaakkerin/ blisterin saa joihinkin veneisiin lisävarusteena. Kylpypyyhkeet, SUP-lauta, sukellusvälineet ym. ovat suosittuja lisävarusteita.

 

Jos tarvitset vuokrakipparin saat kauttamme, lisäksi voit vuokrata kokin tai emännän hoitamaan ruokahuoltoa.

Myös yksisuuntaisia (one-way) purjehduksia voi tehdä, myös niistä erillinen maksu. Tarkemmat tiedot tapauskohtaisesti.

Lisäpalvelut on hinnoiteltu erikseen ja maksat ne aina vasta paikan päällä.​

Venevuokrauksen asiakirjat

 

Muutama viikkoa ennen lähtöä tai viimeistään loppulaskun yhteydessä pyydämme miehistöluettelon.

 

Miehistöluetteloon tarvitaan miehistön nimet, osoitteet, kansallisuudet, syntymäajat ja passin numerot. Luettelon toimitamme edelleen venevuokrausyritykselle.

 

Kopiot mahdollisesta tarvittavasta vuokraveneen kipparin kv-huviveneenkuljettajakirjasta ja VHF/SRC-todistuksesta pyydämme ja toimitamme eteenpäin jo varauksen yhteydessä.

Vuokraveneen luovutus ja palautus (check-in/ check-out)

Chartervene luovutetaan yleensä vuokrausjakson ensimmäisenä lauantaina klo 17:00 alkaen (usein jo aiemmin).

 

Vuokra-aika päättyy yleensä viimeisenä lauantaina klo 9:00. Vuokravene palautetaan lähtösatamaan jakson viimeisenä perjantaina yleensä viimeistään klo 16:00 tai 17:00, jotta ns. lopputarkastus voidaan tehdä.

» Lisää

Vuokraveneen vakuutukset

Kaikki vuokraveneet ovat vakuutettuja. Vakuutuksissa on omavastuu (security deposit), joka on tyypillisesti 1.000 e- 3.000 e riippuen vuokraveneen koosta, iästä ja tyypistä.

Omavastuuosuudesta vuokralleottaja (asiakas) antaa charteryhtiölle luovutuksen yhteydessä vakuuden.

» Lisää

Ohjattua omatoimimatkailua


Tavoitteenamme on tarjota sinulle mahdollisimman helppo, joustava ja turvallinen tapa venevuokraukseen ja unohtumattomalle purjehduslomalle lähtemiseen siinäkin tapauksessa, että olisit aivan ensikertalainen. Eikä vain helposti, vaan myös kustannustehokkaasti.

Konseptimme on ohjattua omatoimimatkailua, kuten purjehduslomailu yleensäkin on. Matkasi onnistuminen on meille tärkeää. Neuvomme, ohjaamme ja opastamme kaikissa purjehdukseesi liittyvissä asioissa tarpeen mukaan, saat myös halutessasi ehdotuksen reittisuunnitelmaksi. Hoidettavaksesi jäävät vain lentoliput ja muut matkajärjestelyt.