CHARTERVENEEN HINTA

 

Venevuokrauksessa hinta muodostuu veneen vuokrahinnasta = tarjoushinta ja siivous- ja huoltomaksusta*.

Tarjouksissa ne ilmoitetaan aina erikseen.

Muita vuokraukseen liittyviä pakollisia maksuja ei ole. Veneet luovutetaan ja palautetaan polttoainetankit täytettyinä. Polttoainekuluista vastaa asiakas.

Joissakin maissa on lisäksi paikallisia vero- tms. maksuja. Esim. Kroatiassa valtio perii ns. turistiveron ja Brittiläisillä Neitsytsaarilla on omia paikallisia maksujaan. 

 

Nämä maksut ilmoitamme aina tarjouksen yhtyedessä, jos ne ovat tiedossamme.

Tarjouksissa on ja vuokralaskuissa on myös aina maininta veneen vakuutuksen omavastuusta, Security deposit. Omavastuusta asiakas antaa veneen luovutuksen yhteydessä vakuuden (esim. luottokortilla). Security deposit- maininnalla tarjouksíssa ja laskuilla on tavoitteena informoidas asiakasta ao. menettelystä.

________________________

*Siivous- ja huoltomaksu on yleisnimi eri charteryhtiöiden käyttämille nimityksille, joita ovat mm. transit log, final cleaning, service pack, end cleaning, charter pack jne. Nimityksiä on useita, mutta käytännössä ne kaikki sisältävät mm. loppusiivouksen, liinavaatteet, pyyhkeet (useimmiten vain pienet käsipyyhkeet), pohjan sukellustarkastuksen, nestekaasun ym.

 

Joillakin yhtiöillä maksuun on sisällytetty joitakin muita palveluita, kuten kumiveneen perämoottori, aloituspakkaus (esim. pienet pakkaukset saippuaa, wc-paperia, astianpesuainetta ym.).

Navigare Yachtingillä on Navigare Care Free maksu, joka sisältää edellisten lisäksi myös vakuutuksen veneen omavastuun varalle 0 e omavastuulla ja kuljetuksen (Kroatia) lentoasemalta marinaan (sesonkiaikana).