CHARTERVENEEN HINTA

Venevuokrauksessa kokonaishinta muodostuu kansainvälisen käytännön mukaan veneen viikkovuokrahinnasta ja ns. siivous- ja huoltomaksusta (tai cleaning and maintenance). 

Viikkovuokrahinta on aina lauantai- lauantai.

Tällä kokonaishinnalla asiakas saa käyttöönsä purjehdusvalmiin, täysin varustellun veneen.

Tarjouksessamme on kaikki kustannukset

 

Tarjouksissa ilmoitamme em. kustannukset aina selkeästi erikseen niin, että asiakkaalle ei pääse muodostumaan yllätyksiä.

Muita vuokraukseen liittyviä pakollisia maksuja ei ole. Veneet luovutetaan ja palautetaan polttoainetankit täytettyinä. Polttoainekuluista vastaa asiakas.

Jotta välttyisit yllätyksiltä, muista aina varmistaa, vaikkapa tarjouksia vertaillessasi, mitä hinta sisältää ja mitä ei. 

Paikalliset maksut

 

Joissakin maissa on paikallisia vero- tms. maksuja. Esim. Kroatiassa valtio perii ns. turistiveron (2022 n. 1,35 e/pv/ hlö) ja myös Brittiläisillä Neitsytsaarilla on omia paikallisia maksujaan. Nämä maksut ilmoitamme aina tarjouksen yhteydessä, jos ne ovat tiedossamme.

Charterveneen vakuutus

Kaikki charterveneet ovat vakuutettuja. Vakuutuksessa on omavastuu, joka vaihtelee veneen vakuutusarvon mukaan, yleensä alkaen 1.000 e.

Omavastuuosuudesta vuokralleottaja (asiakas) antaa charteryhtiölle luovutuksen yhteydessä vakuuden.

Katso lisää täältä kohdasta Charter-/ vuokraveneen vakuutus ja omavastuu.

Tilattavat lisäpalvelut

 

Lisäpalveluita on tarjolla kattavasti. Kumiveneen perämoottori on tavallisin. Sen lisäksi on saatavilla esim. ylimääräisiä liinavaatteita, sukellusvarusteita, "vesileluja", esim. SUP-lautoja, lentokenttäkuljetuksia, vuokrakippari jne. Lisäpalvelut vaihtelevat yhtiöittäin. Lisäpalveluista erillinen maksu paikan päällä.

Satamamaksut

 

Lähtösataman satamamaksuja  (la-su ja pe-la) lukuun ottamatta satama-, ankkurointi- ja poijumaksut eivät sisälly veneen vuokraan. Joskus (harvoin) myöskään lähtösataman satamamaksut eivät sisälly hintaan.

Lisää charterveneen vuokrauksesta

 

Lisää infoa charterveneen vuokrauksesta Usein kysytyt kysymykset- sivulla.

* Siivous- ja huoltomaksu on kansainvälisessä venevuokrauksessa käytössä oleva venevuokran lisäksi tuleva maksu, joka yleensä sisältää mm. veneen loppusiivouksen, liinavaatteet, pyyhkeet (useimmiten vain pienet käsipyyhkeet), pohjan sukellustarkastuksen, nestekaasun ym.

Joillakin yhtiöillä maksuun on sisällytetty joitakin muitakin palveluita, kuten kumiveneen perämoottori tai ns. aloituspakkaus (esim. pienet pakkaukset saippuaa, wc-paperia, astianpesuainetta ym.).

 

Hyvä varmistaa, varsinkin syksyllä ja aikaisin keväällä, että veneessä on myös peitot. Usein esim. Kreikassa on vain lakanat, koska peittoja ei kesäaikana tarvita. Joillakin yhtiöillä myöskään pyyhkeet eivät sisälly.

 

Siivous- ja huoltomaksu on yleisnimi eri charteryhtiöiden käyttämille nimityksille, joita ovat mm. transit log, final cleaning, service pack, end cleaning, charter pack, base pack jne.

Navigare Yachtingillä on Navigare Care Free maksu, joka sisältää edellisten lisäksi myös vakuutuksen veneen omavastuun varalle 0 e omavastuulla ja kuljetuksen (Kroatia) lentoasemalta marinaan (sesonkiaikana).