CHARTERVENEEN HINTA

Venevuokrauksessa kokonaishinta muodostuu veneen viikkovuokrahinnasta ja siivous- ja huoltomaksusta*. 

Tällä kokonaishinnalla asiakas saa käyttöönsä purjehdusvalmiin, täysin varustellun veneen.

 

Tarjouksessa kaikki kustannukset

 

Tarjouksissa ilmoitamme em. kustannukset aina selkeästi erikseen, eikä asiakkaalle pääse muodostumaan yllätyksiä. Aina on hyvä huomioida, jos vertailet vaikkapa tarjouksia, mitä hinta sisältää ja mitä ei. 

Muita vuokraukseen liittyviä pakollisia maksuja ei ole. Veneet luovutetaan ja palautetaan polttoainetankit täytettyinä. Polttoainekuluista vastaa asiakas.

Paikalliset maksut

 

Joissakin maissa on lisäksi paikallisia vero- tms. maksuja. Esim. Kroatiassa valtio perii ns. turistiveron ja esim. Brittiläisillä Neitsytsaarilla on omia paikallisia maksujaan. Nämä maksut ilmoitamme aina tarjouksen yhteydessä, jos ne ovat tiedossamme.

Tilattavat lisäpalvelut

 

Lisäpalveluita on tarjolla kattavasti. Kumiveneen perämoottori on tavallisin. Sen lisäksi on saatavilla esim. sukellusvarusteita, "vesileluja", lentokenttäkuljetuksia, vuokrakippari jne. Lisäpalvelut vaihtelevat yhtiöittäin. Lisäpalveluista erillinen maksu.

Vakuutuksen omavastuu

 

Tarjouksissa ja vuokralaskuissa on aina maininta veneen vakuutuksen omavastuusta, security deposit. Omavastuusta asiakas antaa veneen luovutuksen yhteydessä vakuuden (esim. luottokortilla). Security deposit- maininnalla tarjouksissa ja laskuilla informoimme asiakasta ao. menettelystä. Katso lisää vakuutuksista usein kysytyt kysymykset osiosta.


Satamamaksut

 

Lähtösataman satamamaksua lukuun ottamatta satama-, ankkurointi- ja poijumaksut eivät sisälly veneen vuokraan. Joskus (harvoin) myöskään lähtösataman satamamaksut eivät sisälly hintaan.

Veneet on katsastettu vuokravenekäyttöön ja niissä on aina kattava navigointi, mukavuus ja turvallisuusvarustus. Kumivene (dinghy) on aina vakiovarusteena.

________________________

*Siivous- ja huoltomaksu on yleisnimi eri charteryhtiöiden käyttämille nimityksille, joita ovat mm. transit log, final cleaning, service pack, end cleaning, charter pack jne. Nimityksiä on useita, mutta käytännössä ne kaikki sisältävät mm. loppusiivouksen, liinavaatteet, pyyhkeet (useimmiten vain pienet käsipyyhkeet), pohjan sukellustarkastuksen, nestekaasun ym.

 

Joillakin yhtiöillä maksuun on sisällytetty joitakin muita palveluita, kuten kumiveneen perämoottori, aloituspakkaus (esim. pienet pakkaukset saippuaa, wc-paperia, astianpesuainetta ym.).

Navigare Yachtingillä on Navigare Care Free maksu, joka sisältää edellisten lisäksi myös vakuutuksen veneen omavastuun varalle 0 e omavastuulla ja kuljetuksen (Kroatia) lentoasemalta marinaan (sesonkiaikana).