CHARTERVENEEN HINTA

Venevuokrauksessa kokonaishinta muodostuu kansainvälisen käytännön mukaan veneen viikkovuokrahinnasta ja ns. siivous- ja huoltomaksusta

Tällä kokonaishinnalla asiakas saa käyttöönsä purjehdusvalmiin, täysin varustellun veneen.

Tarjouksessamme on kaikki kustannukset

 

Tarjouksissa ilmoitamme em. kustannukset aina selkeästi erikseen niin, että asiakkaalle ei pääse muodostumaan yllätyksiä.

Muita vuokraukseen liittyviä pakollisia maksuja ei ole. Veneet luovutetaan ja palautetaan polttoainetankit täytettyinä. Polttoainekuluista vastaa asiakas.

Huomaathan aina varmistaa, vaikkapa tarjouksia vertaillessasi, mitä hinta sisältää ja mitä ei. 

Paikalliset maksut

 

Joissakin maissa on lisäksi paikallisia vero- tms. maksuja. Esim. Kroatiassa valtio perii ns. turistiveron (2022 n. 1,35 e/pv/ hlö) ja Brittiläisillä Neitsytsaarilla on omia paikallisia maksujaan. Nämä maksut ilmoitamme aina tarjouksen yhteydessä, jos ne ovat tiedossamme.

Tilattavat lisäpalvelut

 

Lisäpalveluita on tarjolla kattavasti. Kumiveneen perämoottori on tavallisin. Sen lisäksi on saatavilla esim. sukellusvarusteita, "vesileluja", esim. SUP-lautoja, lentokenttäkuljetuksia, vuokrakippari jne. Lisäpalvelut vaihtelevat yhtiöittäin. Lisäpalveluista erillinen maksu.

Satamamaksut

 

Lähtösataman satamamaksuja  (la-su ja pe-la) lukuun ottamatta satama-, ankkurointi- ja poijumaksut eivät sisälly veneen vuokraan. Joskus (harvoin) myöskään lähtösataman satamamaksut eivät sisälly hintaan.

________________________

*Siivous- ja huoltomaksu on yleisnimi eri charteryhtiöiden käyttämille nimityksille, joita ovat mm. transit log, final cleaning, service pack, end cleaning, charter pack jne. Nimityksiä on useita, mutta käytännössä ne yleensä sisältävät mm. loppusiivouksen, liinavaatteet, pyyhkeet (useimmiten vain pienet käsipyyhkeet), pohjan sukellustarkastuksen, nestekaasun ym. Hyvä huomioida, varsinkin sykyllä ja aikaisin keväällä, että veneessä on myös peitot. Usein esim. Kreikassa on vain lakanat, koska peittoja ei kesäaikana tarvita. Joillakin yhtiöillä myöskän pyyhkeet eivät sisälly.

 

Joillakin yhtiöillä maksuun on sisällytetty joitakin muitakin palveluita, kuten kumiveneen perämoottori tai ns. aloituspakkaus (esim. pienet pakkaukset saippuaa, wc-paperia, astianpesuainetta ym.).

Navigare Yachtingillä on Navigare Care Free maksu, joka sisältää edellisten lisäksi myös vakuutuksen veneen omavastuun varalle 0 e omavastuulla ja kuljetuksen (Kroatia) lentoasemalta marinaan (sesonkiaikana).